top of page
WhatsApp Image 2018-08-24 at 12.15.30.jp

Claudia Domingo

Clàudia Domingo Chiva viu actualment a Amposta i té 16 anys. 
Els estudis que ha cursat  més recentment són 4t de la ESO i 4t grau de professional de música a la Lira Ampostina amb l'especialitat de violoncel. És per això, que també ha fet diferents cursos (per exemple, de música moderna amb la violoncelista Marta Roma), i toca en diferents formacions com l'orquestra de corda de la Lira o la COS (conjunt orquestral simfònic).
També ha participat amb violoncel i veu en diferents discs de cantautors i compositors de diferents estils i s'ha introduit en el món del teatre amb Lorquianas. En són exemples La casa de bernarda alba amb col·laboració amb DH company o diferents recitals musicats.

WhatsApp Image 2018-08-24 at 12.20.25 (1

Iman Essousi

Iman Essousi Roujai:

Té 20 anys i va nèixer a Tortosa el 21 de febrer de 1998. Desde ven petita li agradava la música i als 6 anys va començar a estudiar a La Lira Ampostina. Als 12 va començar a tocar el piano i també com a segon instrument la guitarra. Més tard va començar a cantar en la coral La Binota de Tortosa on encara hi és. Quan va finalitzar els estudis de batxillerat va accedir al conservatori de Tortosa on va començar cursant tercer de grau profesional. Actualment estudia al conservatori de Tarragona on aquest any farà 5è. A part de estudiar música també imparteix classes de música a particulars, com llenguatge, solfeig i piano.

bottom of page