top of page

MÒNICA SAGRERA

Estudiant de doble grau de Medicina Veterinària + Ciència i Producció Animal. Multipremiada tant a nivell nacional com internacional.

Sel·leccionada i becada per a l'International Science Camp organitzat per XLAB (Göttinger Experimentallabor für Junge Leute, Alemanya).

Symposium sobre "Freshwater Ecology" al Max Planck Institute amb Dong Hyeon Kim (Corea del Sud). 

Participant al BioPro Science Meeting, presentant la seva recerca sobre "Avaluació de l'ús de gossos per a la detecció de l'escarabat morrut". Puntuació: 10.00/10.00

Guanyadora de la menció "RICOH America's Corporation Sustainable Development Award". 

Intel ISEF Finalist: Va representar l'Exporecerca Jove i el seu país a la fira Intel Science and Engineering Fair, organitzada per l'empresa intel a Phoenix (Arizona). És la major fira del món sobre recerca pre-universitària. 

Becada per participar al "London International Youth Science Forum" (LIYSF) per Joves i Ciència, on va exposar la seva recerca a l'Imperial College London. 

Beca Joves i Ciència, un programa d'excel·lència científica a càrrec de la Fundacií Catalunya - La Pedrera, que només beca a 50 estudiants.

Experiència de recerca a MónNatura Pirineus (Planes de Son, Esterri d'Àneu) sobre "ecosistemes d'aigua dolça", a càrrec d'investigadors del Centre d'Estudis Avançat de Blanes (CEAB) i el CSIC. 
5a posició a les Olimpíades de Geologia i Semi-Finalista a la Lliga de Debat (Girona). 
Menció especial a "Resolució d'un cas real" per la seva recerca, emès pel prbb. 
Seleccionada per participar a la XVII Exporecerca Jove amb la seva recerca sobre la detecció de l'escarabat morrut. 
Becada per participar a la XVII edició de "Ciencia en Acción", a Algeciras, exposant la seva recerca. 
Conferència, en col·laboració amb Aula Blanes i Fundació Catalunya la Pedrera. 
Estada d'investigació a l'Institut de Biología Evolutiva (IBE, Barcelona). 
Coautora de recerca sobre "Morfometria d'ous de diferents races de gallines catalanes mitjançant tècniques d'imatge" amb Dr. Pere Miquel Parès (Catedràtic UdL) i Elena Mira.

DSC_0345.JPG
DSC_0354.JPG
bottom of page